Inspiratie

Voor aanbieders

Wil je Sponsor-aanbod op Sponder plaatsen maar weet je niet precies waar er behoefte aan is? Download dan onderstaande lijst met inspiratie. We hebben een overzicht gemaakt van producten en diensten waar vraag naar is binnen het beroepsonderwijs. Het overzicht is op twee manieren ingedeeld: op les en op categorie. We hopen dat je op basis hiervan een mooi Sponsor-aanbod kunt plaatsen en het onderwijs kunt helpen!

Voor het onderwijs

Zoek je een product of dienst voor jouw les maar staat het nog niet op Sponder? Bekijk dan onderstaande lijst met inspiratie. Dit zijn producten en diensten waarvan we weten dat er behoefte aan is. Staat jouw wens nog niet op deze lijst? Geef dan jouw verzoek door via het formulier op deze pagina.

Download de lijst

Voorbeeldteksten aanbod

Kwasten met 90% korting
Als [bedrijfsnaam], leverancier van kwasten, willen wij graag het onderwijs helpen aan kwalitatief hoogstaande schilder producten zodat studenten met gedegen materiaal aan de slag kunnen gaan. Daarom stellen wij voor elke student een …(bijv. ronde en een platte schilderskwast)… beschikbaar met 90% korting.

Starterspakket stukadoor voor €10,-
Voor de beginnende student hebben wij van [bedrijfsnaam] een starterspakket beschikbaar gesteld met …een spaarbord en troffel… wat via Sponder voor €10,- gekocht kan worden. Op deze manier kunnen studenten met kwalitatief goed materiaal aan de slag gaan.

Gastles op locatie
Wij als [bedrijfsnaam] vinden het belangrijk om vanuit onze deskundigheid voor … PBM’s … het onderwijs te ondersteunen. Heeft u interesse in een gastles voor uw studenten met betrekking tot PBM's? Neem dan contact met ons op.

Excursie bij ons in het bedrijf
Kom bij [bedrijfsnaam] kijken hoe het er echt in de praktijk aan toe gaat. Tijdens deze middag leer je hoe je … materialen… op een duurzame manier kan gebruiken.

Gratis reststukken PCV Buizen + hulpstukken
[bedrijfsnaam] heeft een overschot van reststukken PCV buizen. Om dit niet weg te hoeven gooien willen we het graag sponseren aan scholen zodat studenten kunnen oefenen met het verbinden en afkorten van deze buizen.